DESPRE NOI

Informatii despre Your-Wedding

Fiecare eveniment este un moment important, ce spune povestea unica a celor mai frumoase zile din viata dumneavoastra iar echipa YOUR-WEDDING va este alaturi, tocmai pentru a surprinde aceste momente unice.
Cand filmam sau fotografiem un eveniment drag tie, scopul nostru este sa cream cadre frumoase, speciale, care sa spuna povestea frumoasa a celor petrecute de la inceput pana la sfarsit.
Echipa noastra sta la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile dinainte de a spune „DA” pana la cele de dupa taierea tortului.

Echipa noastra asigura prezenta unui fotograf si a unui cameraman pe toata durata desfasurarii evenimentului (ex.la o nunta, de la gatitul mirelui pana a doua zi la restaurant la dezgatitul miresei). Aparatura folosita de echipa YOUR-WEDDING este de ultima generatie, profesionala, motiv pentru care putem executa atat filmari in format standard cat si filmari in format HD.

Intrucat fiecare eveniment este diferit si fiecare persoana are o alta viziune asupra evenimentului respectiv, vom realiza impreuna pachetul foto-video dorit, punandu-va la dispozitie toata experienta noastra si ajutandu-va la organizarea lui.

In principiu va oferim:

  • filmare video 4-6 ore la alegere,
  • montaj video care include generic,introducere, meniuri, tranzitii si coloana sonora;
  • videoclip pe durata unei melodii alese de miri;
  • fotografii digitale prelucrate;
  • album fotocarte diferite formate;
  • marturii-invitatii (fotografii instant);
  • 2 seturi de dvd-uri sau blu-ray-uri personalizate in carcase personalizate.

Nici un eveniment, fie nunta, botez, cununie sau petrecere nu este mic sau mare pentru noi, toate persoanele fiind tratate cu aceeasi seriozitate si aceeasi calitate.