Make-up

Make-up profesionist

Mai e putin… Se apropie ziua cea mare ! Ziua nuntii tale !
Printre toate pregatirile pentru nunta ta, trebuie sa iei in considerare ca felul in care vei arata este foarte important, atat in ziua cu pricina cat si in amintirile ce vor ramane dupa aceea in memoria ta, a invitatilor si in fotografiile de nunta si filmarile pe care le vei privi cu drag in anii ce urmeaza !

La fel ca toate celelalte elemente ale nuntii, si machiajul miresei este un aspect foarte important, care nu trebuie neglijat. Un machiaj bun nu numai ca o va transforma pe aceasta intr-o printesa la propria nunta, dar ii va conferi incredere in sine si o stare de bine.
Machiajul de mireasă nu trebuie realizat dupa tendinte, tipare sau epoci, ci trebuie realizat astfel incat sa te reprezinte pe tine si personalitatea ta.
Poti opta pentru un machiaj simplu sau unul mai accentuat, dar oricare dintre ele trebuie sa-ti puna in evidenta stilul, trasaturile sau personalitatea.

Orice tip de machiaj de mireasa ai alege, in executarea lui sunt urmarte doua reguli simple dar foarte importante:
1. acesta sa fie executat si adaptat la fizionomia ta;
2. intotdeauna se va pune accentual ori pe ochi, ori pe buze (de exemplu: daca ochii vor fi foarte bine conturati si machiati intens, buzele vor avea o nuanta de ruj calda, pala si niciodata stridenta ; daca vei dori sa pui accent pe buze, ochii vor fi conturati, dar nu intr-un mod strident, pentru ca machiajul sa nu devina vulgar).